Thursday, July 24, 2008

Munivaa kanan kaulaa ei kannata katkaista

Otsikon mukainen vanhan kansan viisaus on viime päivinä tullut vääjämättä mieleen seuratessa tapaus Harri Ollin etenemistä.

Ollihan jatkoi jo viime talvena julkisuuteen tullutta rock'n roll -elämäntyyliään. Tällä kertaa Harri-poika otti renkaat alleen, vaikka promillet virtasivat veressä. Ja pitihän se sitten vielä ajaa ylinopeutta kaiken lisäksi.

Varsinainen kiinnostavuus alkoi asian tultua Ilta-Sanomien kautta julkisuuteen. Tuomitsevia mielipiteitä löytyi varsin nopeasti, mutta sävy oli kuitenkin yllättävän ymmärtävä. Huvittavinta oli seurata hiihtoliiton toimitusjohtaja Jari Piiraisen kiemurtelua asiassa. Piirainenhan toki paheksui mallikkaasti, mutta nyt esille tullut käry ei suinkaan estäisi tulevalla kaudella Ollin kilpailemsta.

Janneista Ahonen lopetti aktiiviuransa viime kauteen ja Happonen on loukkaantumisen vuoksi sivussa tulevan kauden koitoksista. Suomella on siis uusi päävalmentaja ja mäkimaajoukkuueen ykköstykki kuvittelee olevansa mäkihypyn Nikki Sixx. Suomen kansa on kuitenkin niin menestysnälkäistä, että kenelläkään liitossa ei ole munaa pistää Ollia miettimään tekosiaan ensi kaudella.

Niin tai näin, Hiihtoliitto se antaa kuukaudesta toiseen viihdyttävää seurattavaa meille kyynisille penkkiurheilijoille.

Matti Nykänen syö muuten tätä nykyä viisi litraa mansikoita päivässä. Harri Ollinkin kannattaisi kokeilla.

1 comment:

Anonymous said...

Mistä näitä kymiläisiä hiihdon vihaajia oikein sikiää?

Kaikille pitää suoda omat virheensä - toimihan tämä kaava Jerenkin kohdalla!!!!

Nim. Bändikämppien vuokrahat hiihtoon ja muuhun kansanterveyteen!

Arkisto