Nyt on pämisty tarpeeksi musiikista, maailmanpolitiikasta ja mediasta. On eväiden aika.
Maailman keittiöt ja cross-kitchenit saavat kyytiä, kun työstetään todellista retromättöä. Tämä seuraava "salaatti" on kotoisin 70-luvun alun Sveitsistä ja sen tarkempi alkuperä on minulle tuntematon.
Ainekset:
* 1 kpl HK:n sininen (älä hyväksy kopioita
* Köntti Sinileima Emmentalia
* Sipulia
* Oliiviöljyä
* Punaviinietikkaa
* Mustapippuria
Preppikset:
Leikkaa makkara ja juusto noin sentti X sentti -kuutioiksi 50/50 -suhteessa. Silppua sipuli, mutta ei liian pieneksi. Sekoita juusto, makkara ja sipuli keskenään isoon kulhoon.
Soossi:
Sekoita punaviinietikkaa ja öljyä siten, että etikkaa on kolme osaa ja öljyä yksi. Rouskuta sekaan hieman mustapippuria. Sekoita hyvin.
The Magic:
Ota salaattia mieleisesi astiallinen ja sekoita hyvin miksattu kastike siihen sekaan. Toimii kuin junan vessa!
No comments:
Post a Comment