Sunday, October 15, 2006

Jari Isometsä: "No sori"

Keskustan pr- ja propagandasiipi on aloittanut vaalityönsä. Viikonvaihteen Ilta-Sanomissa puolueen julkkisehdokkaista esittäytyi vaalirahvaalle pohjoisen reilu karpaasi, Jari Isometsä.

Artikkelin ytimeksi ja otsikoksi nostettiin Isometsän anteeksipyyntö takavuosien dopingkäryn johdosta. Jos etusivun "Isometsä pyytää anteeksi" -otsikko lupailikin suuria, paljasti sisäsivun juttu, että perin vastahankaisesti vaalikarpaasi oli saatu pahoittelemaan kirkasotsaista valehteluaan Lahden MM-hiihtojen skandaalissa.

On perin surullista, että näitä julkkisehdokkaita marssitetaan yksi toisensa jälkeen vakuuttelemaan, että "kyllä minä olen nuoresta lähtien seurannut politiikkaa". Erityisesti juuri Keskustalla tuntuu olevan kova pyrkimys rekrytoida riveihinsä julkisuudessa marinoituneita kasvoja, joiden perimmäinen vaalifunktio lienee kuitenkin vain haalia liikkeellä olevia irtoäänestäjiä uurnille. "Pirun kovan loppukirin se veti Ramsaussakin", voin jo kuulla epätietoisen äänestäjän pohtivan ääneen lopullista ratkaisua tehdessään.

Luulisi Tony Halmeen esimerkin olevan äänestäjille äärimmäinen esimerkki siitä millaiseksi farssiksi julkkispoliitikon parlamentaarikon ura voi kehkeytyä kuherruskuukauden jälkeen.

No comments:

Arkisto