Friday, October 13, 2006

Poliittisten goonien esiinmarssi

Kokoomus on tehnyt sen jälleen!

Puoluesihteeri Harri Jaskari vetäytyy tehtävästään häneen kohdistuneen väkivaltarikosepäilyn vuoksi. Jaskarin entinen virolainen tyttöystävä syyttää häntä väkivaltaisuudesta ja tämän Jaskari kieltää tietenkin jyrkästi. Tähän emme ota kantaa.

Eihän tästä ole kauaakaan, kun Kari Häkämies esitti domestisen pugilistin kykyjään ja löytyypä myös Kokoomuksen eduskuntaryhmän varapuheenjohtajalta Jan Vapaavuorelta pahoinpitely omasta historiastaan. Tähän kun vielä lisätään mediaministeri Tanja (nyk.) Saarelan aviomiehen Ollin viimeaikaiset uhittelut voidaan odottaa kaikkien aikojen eduskuntavaalitaistoa.

Jo pelkästää tässä valossa poliitikkojen paheksunta kiekkoväkivaltaa kohtaan on vähintäänkin kaksinaamaista!

Eivätkö puolueet pikemminkin voisi itsekin ottaa "goonit" käyttöön. Eero Heinäluoma lähti suotta pehmentämään lausuntojaan Olli Saarelan suuntaan. Olisi vain odottanut seuraavaa kohtaamista ja eikun "Center ice" ja hanskat jäähän. Heinäluoma olisi voinut lehtien palstoilla vastata Saarelalle, että "mitä se kultturelli pullahiiri siellä mussuttaa! Vaimosi on kertonut sinusta eduskunnan saunassa monta hauskaa juttua!".

Poliitikot pohtivat eri työryhmissä miten politiikan kiinnostavuutta kasvatetaan ja tässähän vastaus on! Draaman kaarta, väkivaltaa ja show-pullistelua kehiin! Hyvä ystäväni on perehdyttänyt minua amerikkalaisen vapaapainin maailmaan ja sieltähän tämä kaikki on kovin tuttua!

Vakavalla asiallahan tässä pilaillaan, mutta ehkä poliitikkojen kaksinaamaisuus nyt edes jollekin avautuisi.

Drop'em!

No comments:

Arkisto