Monday, December 22, 2008

Vastaus on löytynyt!

AC/DC:n keikoilla tämän kevään Euroopan kiertueella käyvät näkevät vitaalisen ja elinvoimaisen rock-rykmentin. Ainoa kauneusvirhe kiertueella vain on se, että se ei ole AC/DC.

Aussiveteraaneja keväällä lämppäävä The Answer on nimittäin Airbournen ohella parasta tämän hetken musiikissa. Ainakin jos allekirjoittaneelta kysytään.

Kävelin loppuvuodesta 2005 Lappeenrannassa Levy-Musiikkiin ja myyjä laittoi taustalle soimaan erään levyn. Korvissa alkoi soimaan hiven The Black Crowesia, hitunen Rollareita, ripaus Led Zeppeliniä, mutta paketoituna tuoreisiin sanomalehtiin. Myyjä arvasi musiikkimakuni ja kaupat syntyivät varsin nopeasti. Kyseessä oli The Answerin syystäkin ylistetty debyyttipitkäsoitto "Rise".

Onnekseni yhtye tuli alkuvuodesta 2006 Helsinkiin keikalle ja Tavastialle kerääntynyt yleisö sai todistaa raa'an ja rehellisen rypistyksen, jollaiset eivät tänä päivänä ole kovinkaan yleisiä. Levy juurtui itselläni voimasoittoon, mutta bändistä ei vähään aikaan kuultu mitään.

AC/DC-kiertueen myötä hiljaisuus on ohitse ja luvassa on myös uusi levy.

Sitä odotellessa sopii ottaa siivut bändin livekunnosta vuodelta 2006. Soundi ei ole paras mahdollinen, mutta tämä bändi täytyy kokea livenä. In your face!

No comments:

Arkisto