Monday, January 12, 2009

Maailmanlaajuinen lama kolhii kotkalaista jalkapalloa

Enpä ole nauranut pitkään aikaan yhtä paljon kuin tänään Kymen Sanomia lukiessani.

Urheilusivuilla surullisen viime kauden päätteeksi ykköseen pudonneen joukkueen valmentaja Simo Marttila kertoo naama näkkärillä miten yleinen taloustilanne jarruttaa sopimusten kirjoittamista.

En ole ainakaan uutisista kuullut, että Kotka olisi muusta maasta poikkeavan kovan taantuman alla. Silti joukkueella on tammikuun alussa vaivaiset kolme pelaajasopimusta.

Kyseessä ei ole talouden taantuma, vaan joukkueen johdossa pysyvästi vallitseva lama. Marttilan mukaan sopimusasioista vastaava Jukka Vilkki tekee kovasti hommia sen eteen, että sarjalisenssiin nykyisten pelaajien lisäksi vaadittavat 11 pelaajaa olisivat myös sellaisia, jotka pelaavatkin ensi kaudella joukkueessa, FC KooTeePeen puheenjohtaja Matti Koski linjaa. Sitäpä sopiikin toivoa.

Siinäpä ovatkin sitten mainittuina kotkalaisen edustusjalkapallon johtavat alasajajat. Hyvät naiset ja herrat, urheilutoimenjohtaja OTO Jukka Vilkki ja puheenjohtaja Matti Koski.

Uutisen otsikko "KooTeePee odottaa, pelaajat odottavat" puhuu puolestaan. On nimittäin melko varmaa, että nämä kaksi herrasmiestä odottavat Sevillaan Kotkasta siirtyneestä Teemu Pukista saatavaa siirtokorvausta.

Niillä rahoilla oltaisiin jälleen kuninkaita.

Kakkosessa.

4 comments:

Anonymous said...

KooTeePeen suunnasta jälleen käsittämätöntä munitusta, siksi kannatankin PeKaa ja PoPoa.

Ja AS Romaa.

Anonymous said...

Mutta kumman joukoissa seisot kun Sunilan kentällä vastakkain ovat Popikan kuumassa paikalliskamppailussa Popinniemen Ponnistus ja Popinniemen Isku?
Nimim. popolainen till the end...

Anonymous said...

Popo:n tietysti. Juurihan sanoin olevani Ponnistuksen kannattaja.

mosesgunner said...

Äsh, nyt luin vain niin huonosti, että pitänee tsekata lääkitys kohdalleen!

Arkisto