Monday, January 31, 2011

Karppina nyt!

Aloitin blogin pitämisen joitakin vuosia sitten, koska "niin monet muutkin pitivät". Kyllä, tyhmä syy. Mutta jotenkin tämä vain varaventtiiliksi jäi.

Tänään aloitin "karppaamaan" ja syy oli yhtä tyhmä kuin motiivi tämän blogin aloittamiseen. Olivathan monet työkaverini mutustelleet salaattia ja lihaköntsää ja vakuuttivat "olon olevan mahtava".

Itse olen nyt ollut vähähiilihydraattisella appeella tästä aamusta alkaen, eikä olo ole "mahtava".

Tarkoitukseni ei ole kiristää elämään täysin ilman"hiilareita", mutta pienelle ruokavalion ruuvaukselle olisi varmasti syytä. Siispä nyt sitten karppaan.

No mitäpä olen tänään syönyt? Sen ainakin sanon heti kärkeen, että kahvimaidoista en luovu. Sen sijaan leivästä olen luopunut ja veikkaanpa sen olevan se vaikein rasti.

Lounaaksi ostin itselleni fetasalaatin ainekset ja sellaisenpa söinkin kera broilerin koiven. Kieltämättä lounaasta tuli yllättävän köykäinen olo, mutta jotain jäi puuttumaan. Tiedä sitten kuvittelenko vain.

Välipalan jätin väliin kuten tavallisesti. Illan suussa särvin kaksi light-Cokista ja viimeistään toista tilatessani tunsin oloni todella typeräksi.

Illalliseksi söin salaattia ja paistoin itselleni kaksi porsaan pihviä.

Olkoon tämä syömispäiväkirjani ja samalla itsekurini mittari. Veikkaanpa nimittäin, että meikämandoliini karppailee tasan torstaihin saakka.

Ma-to, onhan sekin jo jotain.

No comments:

Arkisto