Saturday, November 01, 2008

Blogilöytöjä

Idearikkaiden ja hyvin kirjoitettujen blogien lukeminen vetää nöyräksi. Hyvänä esimerkkinä tällaisista käykööt mm. Barbarockerin palsta tai Jounin NHL-kuulumiset.

Yksi hyödyllisimmistä blogeista allekirjoittaneella on eittämättä maan tykein ruokablogi Pastanjauhantaa.

On käsittämätöntä miten paljon intohimoa joku voi laittaa ruoanlaittoon. Parasta on kuitenkin se, että samat ihmiset ovat valmiita jakamaan aarteensa meille kaikille.

Kun seuraavan kerran mietit millä eineksillä ruoansulatusjärjestelmää tänään kurittaisi ota suunnaksi Pastanjauhantaa-blogi. Itse työstin lauantaina kyseiseltä sivulta unkarilaisen gulassin ja kyllä oli taju lähteä!

Kuten myös Omnareiden keikalla Imatran WooDoossa perjantaina. Liian pitkään meni, että pääsin bändin tarkastamaan ja mainesanat ovat pitäneet paikkansa. Voimaa, melodiaa, nyansseja, karismaa ja ennenkaikkea helvetin hyviä biisejä.

Kyllä sitä taas tuntee itsensä pieneksi ihmiseksi niin tietokoneella, keittiössä kuin keikallakin!

1 comment:

Anonymous said...

Kiitos kehuista.

Omnarit ovat 6.12. Sampassa ja 15.11. Kouvolassa Doningtonissa, joihin molempiin alleirjoittanut on myös suuntaamassa. Käsittämätöntä miten kovasti tuokin orkesteri on vuosien saatossa kehittynyt, varsinkin biisinteon suhteen. Soittajiahan OG on ollut pullollaan aina.

Pastanjauhannassa meikäläinenkin surffaa, tosin meillä safkat laittaa 75% kauniimpi puolisko, joten lähinnä tuolla käydään kuolaamassa. Itse olen vasta opettelemassa, kuulunhan siihen tönkkösuolaisten heimoon joka osaa polttaa vedenkin pohjaan. Ruoanlaitto on vain hemmetin koukuttavaa, se on vielä kivempaa kuin syöminen. Joten toivoa on vielä.

Arkisto